Jesteś dzinnikarzem? Wybierz firmy z których chcesz
dostawać informacje prasową wprost na własną
skrzynke e-mail.
ZAPISZ SIĘ

WYSZUKAJ

Nowa oferta Centrum Prasowe dla wszystkich

2018-07-02 16:34:37

Nowa rozbudowana oferta

CentrumPRasowe.pl doczekało się rozbudowanej oferty Wirtualnych Biur Prasowych dla wszystkich przedsiębiorstw które działają na terenie Polski. Już wcześniej posiadaliśmy rozbudowany system ofert dla różnych firm, ale teraz postaraliśmy się to wszystko zebrać pod jednym linkiem oraz podzielić na odpowiednie segmenty. W ten oto sposób powstały aż cztery różne oferty które są kierowane do trzech grup przedsiębiorstw oraz agencji PR.

Podstawowa i nadal darmowa oferta to wsparcie dla Start-up-ów oraz mikro firm. Centrum Prasowe powstało jako narzędzie pomocy które miało łączyć małe pomysłowe firmy z dziennikarzami. W kolejnej odsłonie naszego portalu, nadal zachowujemy kierunek naszej misji, w której wspieramy wszystkich przedsiębiorców którzy nadal walczą z rynkiem aby pokazać swoje usługi oraz towary szerszemu kręgowi potencjalnych zainteresowanych.

Druga oferta Wirtualnych Biur Prasowych (WBP) , jest skierowana do większych firm które chcą w aktywny sposób użytkować portal CentrumPRasowe.pl . Wraz z większą aktywnością użytkownicy oczekują większej funkcjonalności, dlatego zaprojektowaliśmy konto WBP tak aby udostępniało szerszy zakres usług i dawało większą rozpoznawalność przedsiębiorstwa które prowadzi dane biuro prasowe.

Trzecia oferta jest skierowana do małych agencji prasowych, które chcą zaistnieć na rynku jednak nie mają siły przebicia ani własnego oprogramowania do prowadzenia Wirtualnych Biur Prasowych. Tutaj nasz portal wychodzi z ofertą współpracy. My ze swojej strony udostępniamy możliwość zarządzania wieloma kontami swoich kontrahentów a agencje PR uzyskują w ten sposób narzędzie do zarabiania razem z nami.

Czwarta oferta jest skierowana do dużych agencji PR działających już od dłuższego czasu na rynku. Aby nie prowadzić walki o klienta, postanowiliśmy stworzyć ofertę dla agencji PR które posiadają już doświadczenie liczone w latach. Ta oferta udostępnia możliwość korzystania z wszystkich zaawansowanych możliwości kont płatnych dla klientów współpracujących z nami agencji PR.

Tworząc ofert dla każdej z grup staraliśmy się udostępniać najważniejsze mechanizmy naszego portalu tak aby każda z grup była najlepiej obsłużona i zadowolona z korzystania z naszego serwisu informacyjnego. Wprowadzenie różnych ofert dla różnych kontrahentów jest wynikiem kolejnych złożonych badań nad potrzebami naszych użytkowników. Stale staramy się doskonalić nasz portal informacyjny i tym samym wychodzić naprzeciw oczekiwaniom. CentrumPRasowe.pl w końcu było jako pierwsze na rynku z tak uformowaną formą oraz treścią przekazu, dlatego spoczywa na nas obowiązek stałego doskonalenia naszych usług tak aby konkurencja która nas kopiuje stale musiała gonić nas i nasze osiągnięcia.

WSPÓŁPRACUJEMY z:

Zaufali nam: