Jesteś dzinnikarzem? Wybierz firmy z których chcesz
dostawać informacje prasową wprost na własną
skrzynke e-mail.
ZAPISZ SIĘ

WYSZUKAJ

Zmień konto na oficjalne – Centrum Prasowe PL

2020-01-01 11:37:00

Oficjalne konto firmy lub instytucji

W ofercie portalu informacyjnego CentrumPRasowe.pl znajduje się „Oficjalne konto”, które może utworzyć, osoba prywatna, firma (wszystkie rodzaje firm, spółek, stowarzyszenia oraz fundacje) lub instytucja. Każde oficjalne konto jest oznaczone tak aby każdy czytelnik wiedział że jest na oficjalnym Wirtualnym Biurze Prasowym danej firmy czy też instytucji. Takie wyróżnienie jest dość istotne podczas publikowania oficjalnych informacji prasowych. Daje pewność dziennikarzom oraz internautom, którzy czytają wpisy na Wirtualnych biurach prasowych, że dane artykuły zostały zamieszczone przez pracowników danej firmy lub instytucji. Dlatego jeśli prowadzisz swoje Wirtualne Biuro Prasowe na CentrumPRAsowe.pl, zachęcamy do zamiany darmowego konta użytkownika na oficjalne konto użytkownika. Oprócz wyszczególnienia otrzymasz jeszcze kilka innych dodatków które stanowią o wyższości konta oficjalnego.

Każde konto oficjalne oprócz szczególnego oznaczenia przy wpisach na głównej stronie posiada dodatkowe elementy wnoszące wartość dodaną. Podczas zmiany z darmowego konta na oficjalne uzyskasz również wyróżnienie które poprawi widoczność firmy w naszym portalu. Każdy wpis dodawany do Wirtualnego biura prasowego będzie dodatkowo oznaczony w kalendarzu informacji oraz na liście dodanych wiadomości w głównej osi czasu na stronie głównej Centrum Prasowego.

Konto oficjalne to również zabezpieczenie przed utratą dostępu do konta darmowego. Znamy już przypadki w których to konto zostało założone przez pracownika który po kilku miesiącach zmienił miejsce pracy przy okazji zabierając dane dostępowe do dodanych wiadomości. To skutecznie uniemożliwia dalsze prowadzenie Wirtualnego Biura Prasowego. Korzystając z konta oficjalnego, redakcja CentrumPRasowe.pl w prosty sposób prześle nowe dane dostępowe dzięki czemu firma czy też instytucja nie straci dostępu do informacji już dodanych do Wirtualnego Biura Prasowego.

Kolejnym atrybutem konta oficjalnego jest możliwość przydzielania dostępu pracownikom. Za pomocą prostego mechanizmu w menu użytkownika, każdy może w prosty sposób przydzielić login oraz hasło pracownikowi który będzie miał dostęp do treści ale jego odejście z firmy nie spowoduje utraty dostępu do wprowadzonych danych.

Te i kilka innych udogodnień są dostępne dla każdego kto zamieni swoje darmowe konto użytkownika na oficjalne konto na CentrumPRasowe.pl

WSPÓŁPRACUJEMY z:

Zaufali nam: